Barbie fötter: den fotogena pose blir en instagram epidemi

Posted on 05.07.2018 in Barbie fötter by

Det finns en anledning till att vissa människor älskar att ha höga klackar—och det är inte så att de är särskilt bekväma. det beror på att de är (händer ner) den mest smickrande skor. men ta en SMS lån i 2018 rullning genom instagram, och du hittar det roliga faktum att modeller och bloggare har ett trick för tillfällen när klackar inte är ett alternativ, och vad vi nu kallar ”barbie fötter.”medan barbies plastfötter är permanent gjutna i en spetsig position, piskar instagram-proffsen ut posen när de vill förlänga benen i fotografier.

för att behärska denna ställning finns det bara ett krav: att agera som om du bär ett osynligt par höga klackar, även om det bara finns luft under dina bågar. från framsidan kan det vara svårt att säga att du gör någonting alls, men från sidan kan du se att du är balanserad enbart på foten. läs vidare och du hittar en uppdelning av exakt hur man spikar detta fotogen trick i Norge.