80-talet Mode Är Tillbaka, Men Dessa Var de Mest Ikoniska Ser ut på Tiden

Posted on 02.07.2018 in 80-talet by

När det kommer till 80-talet mode, vi har en (överraskande) belopp att vara tacksamma för. Medan decennium har inte påverkat våra garderober för en lång tid, under de senaste månaderna har vi kommit till insikten att alla de mest aktuella trenderna idag är artighet av 80-talet. Och om du sitter där med ett höjt ögonbryn, det är värt att notera att det i slutet av förra året, är den trend som hade sett en 87-procentig ökning på Pinterest.

Nu, om du inte är alltför bekanta med nyanser av denna epok, finns det några bra ser vi säkra på att du kommer att känna stor axlar, vita jeans, underkläder som ytterplagg och överdimensionerade smycken. Det var årtiondet av makt byrå men också av punkare. Det gav oss Madonna, Tina Turner och Cher, plus många andra superstjärnor vars känsla av stil påverkar många år 2017. Speciellt när det decennium som refereras till vänster, höger och center för våren/sommaren bästa köksmaskinen 2018.

Tror du oss inte? Från det faktum att Prinsessan Diana ‘ s arkiv är inspirerande några av världens mest inflytelserika designers till den mer grundläggande uppsving i kvinnor som bär jackor med jeans igen, vi har hittat En 25-lista bilder som visar dessa 80-talet mode ser ut är lika aktuella nu som de var då. Skrolla bara att klicka sig igenom vårt galleri av klassiska 80-talet outfits.

Please give us your valuable comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>