Emma Willis Bara Visade upp den Coolaste Walthamstow-Baserade jeansmärke

Posted on 06.04.2018 in Denim by

Los Angeles eller Nashville kan betraktas som denim huvudstäderna i världen, men East London har sin egen växande denim scenen spricker ut i Shoreditch, Hackney, Clapton, Dalston och Walthamstow. Denna vecka på Denna Morgon, Emma Willis lyfte King & Tuckfield, denim varumärket baserat i Walthamstow och tillverkar sina denim på Blackhorse Lane Ateljéer. Erin Fridja av Clapton-baserade denim butik Dålig Denim tidigare sagt att Vad Som Bära om Londons denim hot spot: ”Tillverkning-wise, bezprocentu ātrie kredīti jag var så peppad när Blackhorse Lane Ateljéer öppnade upp i Walthamstow—det är ett bra utrymme och otroligt att få tillverka tillbaka till London. Det erbjuder också kurser på sömmar och indigo färgning för gemenskapen. Det är en så bra idé och ande.” Emma hade på sig en blå stickad från märket, som hon ihop med ett par svarta Visselpipor jeans med slitna kanter. Skrolla för att se och handla Emma ‘ s senaste look.

Please give us your valuable comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>