Kourtney Kardashian Bara Bekräftat att Detta Är den Coolaste Denim Trend Just Nu

Posted on 14.03.2018 in Kourtney Kardashian Bara Bekräftat att Detta Är den Coolaste Denim Trend Just Nu by

Jag har länge sagt att Kourtney Kardashian stil förtjänar mycket mer uppmärksamhet, och de kläder hon bar denna vecka visar varför. Indigo denim med vit sömnad och ett bälte i midjan är en av de coolaste denim trender pikalaina heti – huiput för 2018, och Kourtney gör att jag vill rusa rakt på Mango och H&M för att dyka med huvudet först in i denna trend. Hon bar en sleeved jumpsuit av märket Orseund Iris, som är tillgängliga för £421, men Mango belted jeans overall (som redan är en Instagram-favorit) och H&M: s indigo belted jeans bitar kommer att hjälpa dig att återskapa utseendet för under £100. Kourtney kopplat ihop det med ett par vita backless mulor av Celine och en sak som hon alltid har i sin hand—hennes nylon Prada ryggsäck. Skrolla för att se och handla hennes utseende.

Please give us your valuable comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>