Satsa Du inte Tror Du Skulle kunna Köpa en Kappa Som Denna på Lucka

Posted on 18.02.2018 in Satsa Du inte Tror Du Skulle kunna Köpa en Kappa Som Denna på Lucka by

På New York Fashion Week har det varit en kappa som vi håller spotting i street style-bilder. Det är en lyxig kräm shearling päls med smörig mocka fickor och krage i en kola nyans med dubbelknäppt knappar. Det är 705, och det är från Gap. Ja, du läste rätt, Gap. Du skulle inte förvänta sig att hitta en 700-något coat bland 38 jeans och 35 hoodies, men Instagram publiken har verkligen fallit för Gap flytta in i mer exklusiva utföranden. Pernille Teisbaek, Monica Ainley, Alex Carl och många fler har burit detta mysiga pälsen, som gör att vi misstänker att detta kan mycket väl vara den perfekta vintern täcka upp. Om du är sålda, det är fortfarande hurtige lån i lager så skrolla för att handla.

Please give us your valuable comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>