3DS XL + FÖRSVUNNEN MOBIL

Posted on 14.08.2016 in Felicia Blogg by

Förra helgen yrade jag och Robin omkring på Väla!

Haha nejmen, Robin skulle köpa en 3DS XL till sig själv, aa det trodde ju jag. När vi kom hem så sa han att den var till mig, inte hade jag trott att jag skulle behöva en sådan haha! men jag blev glad, och han får självklart använda den om han skulle vilja, och jag måste säga att jag är helt ”besatt” i den nu och kan inte sluta rita i Colors 3D (ett ritprogram som man kan rita i 3d) bland annat.

Iallafall, dagen därpå åkte vi in till Väla igen för att köpa en Circle pad till 3DS:en (en ”kontroll(?)” som man kan sätta dit på 3ds:en så man får en extra joystick. När vi hade köpt en sådan så gick vi till Mcdonalds för att äta för att sedan ta bussen och åka hem. När vi stod på busshållplatsen så skulle jag ta upp min mobil och så kunde jag inte hitta den någonstans! Vi gick tillbaks till Mcdonalds för att se om jag hade glömt den där, men ingen där hade sett den. Vi gick till informationsdisken(?) den fanns inte där heller, o jag var inte alls på humör kan jag ju också nämna. Nästa buss skulle komma om två timmar, så där satt jag utan mobil och visste inte vad helt enkelt. Vi bestämde oss ta en fika för att döda lite tid, när vi skulle mot bussen än en gång bestämde vi oss för att gå till infomationen igen och då hade någon lämnat in min mobil, gud vad glad jag blev! Jag som trodde helt klart att någon hade stulit den, men så fanns det någon snäll själ som lämnade in den 🙂

Please give us your valuable comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>