NY VÅRKAPPA

Posted on 12.05.2016 in Felicia Blogg by

Idag köpte jag mig en ny vårkappa, en kappa från Desigual som jag har haft mina ögon på rätt så länge och idag bestämde jag mig för att köpa den nu när det börja bli mer vår. Och det var nog tur att jag köpte den nu, för det fanns bara en massa stora storlekar kvar och två stycken i min storlek. Till kappan köpte jag även en ny scarf, jättefint tillsammans!

Kappan har en väldigt fin röd färg med ett fint mönster och väldigt söta knappar! 🙂

Please give us your valuable comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>